Resultater Klubbløp 2023

Resultater Klubbløp 2023

Publisert av Linda Fuglesang Tveito den 05.09.23.

NMK GOL ARRANGERTE KLUBBLØP I GRENENE AUTOSLALOM OG BILCROSS LØRDAG 2. SEPTEMBER 2023

 

BILCROSS

Totalt 49 medlemmer fra NMK Gol stilte til start i klassen bilcross. Noen deltok for aller første gang og andre gjorde et "comeback". Om vi litt beskjedne skal si det selv, er vi stolt over nivået på NMK Gol sine førere. Det er mange som imponerer, og vi kunne skrevet lenger og langt om mange. Denne helgen ønsker vi å trekke frem noen av dem ,i tillegg til de som fikk en velfortjent pallplass. 

Tinni Jensvoll Møllerplass 17 år (!) debuterte i dame og senior klassen. Jensvoll Møllerplass fyller nemlig 18 år i slutten av desember og i følge regelboka kan en velge å gå over fra junior klassen og til dame/senior klassen det året man fyller 18 år. Mange ville nok syntes det var nok å gå fra Junior til Dame klasse, første gang man skal kjøre et løp i klassen etter Junior. Men Tinni Jensvoll Møllerplass (kanskje fordi hun er dattera til mor si, bedre kjent som Hege Jensvoll), girer ned og gir gass i ikke mindre enn BEGGE klasser under dette klubbløpet.

I dameklassen stiller Jensvoll Møllerplass til start med en Boble, dette er 3. gang ungjenta prøver seg på en bakhjulstrekker, og for de som har prøvd så er ikke det for pyser. Men ingen hindring for denne jenta, hun brøyter seg vei og kjører inn til en velfortjent 2.plass i Dameklassen. I senior klassen skulle hun måle krefter med 33 andre karer, og det er ikke hvem som helst NMK Gol har i sin senior stab. Jensvoll Møllerplass klinker til også her, og kjører inn til en 15.plass totalt. Vi gratulerer så mye! Det blir nok ikke siste gang gutta må kjempe mot denne jenta.  

Tinni Jensvoll Møllerplass. Foto: Privat

 

Emil Spildrejordet var en som også utmerket seg denne helgen. I første omgang ble det trangt i starten og Spildrejordet ble stående når han ikke fikk start på bilen igjen. I andreomgang ble det en hard kamp med Håvard Øynebråten, og Spildrejordet ble stående på nedre del av banen. Selv med en halvdårlig start, ble det plass i D-finalen hvor fyren i den orange bobla var klar til å spinne fra seg, og det gjorde han også. Emil Spildrejordet kjørte seg opp fra D-finale til C-finale, og som ikke det var nok fortsatte han til B-finale og imponerende nok stoppet han ikke før han sto på startplata i A-finalen. Spildrejordet endte opp på en totalt 6.plass. Imponerende!! 

 

Emil Spildrejordet i en av mange runder over målstreken. Foto: Linda F. Tveito

RESULTATER SENIOR

Sondre Evjen står på toppen av pallen igjen, det er ikke mindre enn 5.gang på rad. Det er en utrolig stor prestasjon!! 

1.plass - Sondre Evjen - 10-10-10-10 - totalt 40

2.plass - Lars Løstegård - 10-10-7-10- totalt 37

3.plass - Håvard Øynebråten - 10-10-10-0- totalt 30

Fullstendig resultatliste - se PDF nederst på siden.

 

RESULTATER DAMER

1.plass - Aina Haugstad - 10-7-10-10- totalt 37

2.plass - Tinni Jensvoll Møllerplass - 7-0-10-5- totalt 22

3.plass - Runa Trinterud - 5-5-7-3- totalt 20

Fullstendig resultatliste - se PDF nederst på siden.

 

RESULTATER JUNIOR

1.plass - Andre Leikvold - 10-10-10-10- totalt 40

2.plass - Sander Skredderberget - 7-5-0-0- totalt 12

3.plass - Eskil Turhus - 7-10-7-7- totalt 31

Fullstendig resultatliste - se PDF nederst på siden. 

 

JUNIOR TRENING

F.ve. Magnus Emil L. Anthun, Sander Bråten, Adrian L. Solbakken, Adrian N. F. Tveito, Line Marie Tveito og Silje L. Gilen

 

Som alltid var det god stemning i depoet, noen hadde det mer travelt enn andre. Men godt humør, og som alltid en stor velvilje til å hjelpe hverandre er noe som kjennetegner klubben vår. Det skal alle være veldig stolt av!! Nå nærmer det seg sesongslutt og det kan snart startes nedtelling til neste års sesong. Vi gleder oss allerede til sesongen 2024. 

 

AUTOSLALOM

KLASSE 1 - STANDAR BIL

1.plass- Sivert Maribo 

2.plass - Jan Norhaug 

3.plass - Linda F. Tveito  

Sivert Maribo. Foto: Linda F. Tveito

 

KLASSE 2 - Modifisert bil

1.plass - Bjørnar Embre

2.plass - Christian Embre 

3.plass - Stig Holandsjø 

4.plass - Nils Ove Embre 

5.plass - Charlotte Mythe 

 

Bjørnar Embre. Foto: Linda F. Tveito