Landsfinale for Damer 2024

Landsfinale for Damer 2024

Publisert av Linda Fuglesang Tveito den 17.06.24.

DAMELANDSFINALE 2024

NMK Solør arrangerte årets landsfinale for damer, 15.juni 2024. NMK Gol hadde tre spreke damer til start. Tinni Jensvoll Møllerplass, Hege Jensvoll og Silje Solbakken. I henholdsvis Saab, Boble og Opel.

Tinni Jensvoll Møllerplass fikk tekniske problemer med bilen i første omgang og i andre omgang ble det desverre motorhavari. Jensvoll Møllerplass måtte derfor bryte årets landsfinale. Vi er sikker på at hun kommer sterkere tilbake neste år. Hege Jensvoll var først over kulen flere ganger, men var uheldig og snurra i to av omgangen. Noe som gjorde at i dette selskapet ramler du fort nedover på lista. Vi har trua på at dette bare gjør Jensvoll enda mer gira på og slå tilbake neste år. 

 

Startnr. 72, Hege Jensvoll. Foto: Stian Ormestad - bilcross.no

Silje Solbakken hadde ikke den mest startraske bilen, men kjørte i ekte bilcross stil og kjempet seg frem bil etter bil. Det resulterte i en tredje plass, en heatseier og to andreplasser. Med så mange raske damer, holdt dette til 2.sporet i D-finalen. Her ble skulle det bli kamp om seieren og det gikk hardt for seg. Silje satset alt og prøvde på en forbikjøring som resulterte i svartflagg og diskvalifisering. Uansett, en kan si seg fornøyd med en 21.plass og finalekjøring i en landsfinale.  

 

Resultater

Nr.21 - Silje Solbakken - NMK Gol - 5-10-7-7 - 29 poeng

Nr. 51 - Hege Jensvoll - NMK Gol - 3-7-0-3 - 13 poeng

Nr. 59 - Tinni Jensvoll Møllerplass - NMK Gol - 3-5-0-0- 8 poeng

Fullstendig resultatlister nederst i artikkelen. 

Silje Solbakken. Foto: Stian Ormestad - bilcross.no

Silje Solbakken kjemper seg frem bil etter bil. Foto: Stian Ormestad - bilcross.no