Landsfinale Senior 20 August 2022

Landsfinale Senior 20 August 2022

Publisert av Ingrid Haugo den 24.08.22.
I helga ble NMK Landsfinale for senior arrangert av vår naboklubb, NMK Nore og Uvdal. 

Vi hadde 8 deltakere til start:
Anders Golberg Brenno
Emil Spildrejordet
Sondre Evjen
Bjørnar Livgård
Magnus Ransedokken
Eivind Foss Morken
Håvard Øynebråten
Stian Modal

Anders Golberg Brenno var uheldig i 1 omgang, måtte stå over 2. omgang, men kom seg til start i 3. omgang. Det var også flere golinger det ikke gikk rette veien for. Men 3 av våre fører klarte å komme seg til finale. Emil Spildrejorde kvalifiserte seg til en E-finale, men klarte ikke å kjøre seg videre oppover.
Sondre Evjen hadde full pott, samtidig som at han hadde to bestetider, som gav han 2 poeng ekstra. Han ble direkte kvalifisert til A-finale, sammen med klubbkamerat Håvard Øynebråten som hadde en 7 poenger og to 10 poengere.
De kjempet tappert i finalen. Sondre tok alternativen tidlig, noe som gjorde til at han ble liggende i "trafikken", og ikke klarte å komme seg forbi Petter Leirhol (NMK Valdres). Men han klarte å komme seg inn på en strålende 2. plass og Håvard Øynebråten på en 5. plass. 

Gratulerer så mye til Sondre Evjen for fantastisk kjøring hele helgen, og en spennende A-finale. Gratulerer også til Håvard Øynebråten som kjempet tappert om en topp plassering.

Vi vil også takke alle andre førere for at dere stiller for klubben i en landsfinale. Det er ingen selvfølge. Flotte prestasjoner av alle mann.

For resultatliste, se Sportity med kodeord: Landsfinalen2022.

Foto: Stian Ormestad (bilcross.no)