Krabycrossen 2023

Krabycrossen 2023

Publisert av Linda Fuglesang Tveito den 11.09.23.

KRABYCROSSEN 2023

NMK Krabyskogen arrangerte lørdag 9. september Krabycrossen 2023. Her stilte 118 førere til start i klassen Senior, Damer, Junior, Junior Trening, RCN u/2400, RC2WD og NRC. NMK Gol hadde 8 førere som tok turen over til Lena. 

 

DAMER

Silje Solbakken gjorde rent bord med tre heatseiere i innledende omganger. I A-finalen gjorde hun det svært spennende for publikum. Solbakken er kjapt ute når starten går, bilen ved siden av forsøker seg på et svært tidlig sporskifte og prøver å gjøre det vanskelig for Solbakken. Men med full gass og blikket rettet fremover, kommer Solbakken seg som nummer to ut av starten. Der blir hun ikke liggenes lenge og tar ledelsen i sving nummer to. Det knives om 1. og 2.plassen hele finalen og det byttes plass et par ganger. Solbakken gir seg ikke så lett og tar tilbake ledelsen etter kort tid. Halvveis i siste omgang punkterer Solbakken og om publikumslia var i tvil hvem som var fra Gol, så varte ikke den usikkerheten lenge. Det heies og ropes fra publikum og Solbakken klarer å tette alle luker og holde pedalen i bånn helt til målstreken. For en spenning, for en kjøring!! Gratulere så masse IGJEN!! 

 

1.plass - Silje Solbakken NMK Gol. 2.plass - Thea Frydenberg NMK Krabyskogen. 3.plass - Stine Nerli - NMK Fluberg. Foto: Linda F. Tveito

 

Silje Solbakken med biltrøbbel før finalen, men like blid. Foto: Linda F. Tveito

 

Guro Leikvold hadde 3-5-10 i innledende omganger og var klar for B-finale. Leikvold henger med når starten går, selv med litt knuffing fra naboen som forsøker seg på et tidlig sporvalg holder Leikvold sporet sitt. Kommer ut som nummer 4 fra start og holder denne inn til mål, 9.plass totalt. Gratulere!! 

Guro Leikvold. Foto: Linda F. Tveito

 

JUNIOR

Sara Brenno og Eskil Turhus deltok i klassen Junior. Turhus hadde 7-3-0 i innledende omgang og kom seg til C-finale. Pga. tekniske problemer fikk ikke Turhus deltatt i denne, endte på en 15.plass totalt. Brenno på en 18.plass. 

Eskil Turhus måtte bryte etter bilhavari og fikk ikke kjørt C-finalen. Foto: Linda F. Tveito

 

JUNIOR TRENING

Adrian Solbakken imponerte igjen med kjøring i Junior Trening. 

Adrian Solbakken. Foto: Linda F. Tveito

 

SENIOR

Oddgeir Leikvold er eneste Goling i klassen senior. Kona er skeptisk og har liten tru på at Leikvold kan hamle opp med de rutinerte. Men, far selv henter frem gassfoten og gjør en strålende innsats. 5-5-3 i innledende omganger, 23.plass totalt. 

 

RALLYCROSS

Elias Gilen imponerte igjen med fantastisk kjøring. 7-10-7 i innledende omganger og klar for A-finale. Kommer som nummer to ut av start, kjører bra men gjør etter en stund et feilgrep som fører til en snurring. Mister plasseringen og blir liggende å jage bakerst resten av finalen. Holder følge og forsøker flere angrep, men de foran er for gode på å tette luker. Ender på en 6. plass totalt. 

Elias Gilen gjør seg klar til A-finale. Foto: Linda F. Tveito