NMK - Størst og best innen motorsport!
   
Tekststørrelse

Husk gratis buss til og fra Goldagsløpet!

Det går gratis busser fra Gol Campingsenter via Pers Hotell ved DBC senteret og skøytebanen på Glitre. Da slipper vi kaos med parkering på Fuglehaugen og du kommer helt fram til døra. Bussene går helt til løpet er ferdig begge dager! For busstider se lenger ned i saken!

Les mer: Husk gratis buss til og fra Goldagsløpet!

Treningsliste bilcross

Oppdatert treningsoversikt her (14.6.2017)

Siste sjans for trening før Goldagsløpet er mandag 26.06 kl. 18.00-19.00. Treningsansvarlig: Kjetil Nymoen.

Goldagsløpet 14 - 16 juli 2017

Velkommen til folkefest!

Det nærmer seg løp og det ser ut som vi også i år blir Norges største billøp! Veldig kjekt at så mange har lyst å ta turen til oss år etter år.

Har du ikke meldt deg på så er det ikke for sent. Påmeldingen stenger onsdag 12 juli.

Påmelding her

Foreløpig startliste her

Tilleggsregler her

Den 6. juni ble det vedtatt at dette løpet kom med som reservekval til seniorlandsfinalen hos NMK Trøgstad. Dvs at vi har både kvalifisering til junior og seniorlandsfinalen på årets Goldagsløp!

Årets Goldagsløp er også første løpet i Goldagsmesterksapet som avsluttes på Goldagsløpets 30 års jubileum i 2019. Mer info kommer.

I år har vi invitert alle tidligere fjerdeplassvinnere til gratis startavgift. Oversikt over disse her

Har du lys tå være med på en sosial kveld med en motorinteressert gjeng på Pers hotell er du hjertelig velkommen. Sørlandsbanden har med seg musikk og Pers hotell ordner grilling fra 19.00 og gratis inngang. Se arrangement på facebook her.

Vi starter 8.00 lørdag og 10.00 søndag! Velkommen alle!

Les mer: Goldagsløpet 14 - 16 juli 2017

Live resultater Juniorlandsfinalen

Her kommer omgangsresultater fortløpende!

Offisiell startliste

Resultat 1 omgang          Resultat 2 omgang        Resultat 3 omgang          Resultat 4 omgang

Heatoppsett finlaer          Offisiell resultatliste

 

Resultater Goldagsløpet 2016

Vinner av Juniorklassen ble Henning Maribo foran Sondre Evjen, Per Magne Svardal, Håvard Øynebråten, Aleksander Beisland og Mats Åsheim

Vinner av Dameklassen ble May Iren Natten Frydenlynd foran Ida Marie Eriksen, Marte Sundqvist, Gunn Iren Råen, Camilla Bekk og Monica Raaholdt

Vinner av Åpen ble Anders Kongsrud foran Lasse Ruud, Eivind Nevland, Ragnar Løstegård, Henning Bergan Karlsrud og Ola Rustberggard

Vinner av Rallycross ble Frode Leirhol foran Espen Kolstadbråten, Fredrik Ågedal, Bjørnar Johansen, Vidar Bakken og Anders Midthus

GRATULERER!!

Resultatlister her:        junior        dame        åpen        rallycross

 

Juniorlandsfinalen i bilcross 2016

Velkommen til NMK sin juniorlandsfianle i bilcross på Fuglehaugen Motorsenter lørdag 30 juli!

Arrangementet starter fredag 29. Dette blir et av NMK sine jubileumsløp i forbindelse med 100 års jubileet. Vi håper mange vil ta turen til oss denne helgen!

Velkommen alle!

For påmelding til Fredagsbanketten, send mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. . Merk påmeldingen med startnummer!

Les mer: Juniorlandsfinalen i bilcross 2016

Goldagsløpet 15-17 juli 2016

Vi ønsker velkommen til Goldagsløpet 2016. Det 27 Goldagsløpet i rekken. Løpet starter klokka 08.00 lørdag og 10.00 søndag. GRATIS BUSS opp og ned fra Fuglehaugen Motorsenter hele dagen begge dager. Ls mer om busstider lenger ned i saken. Inngang på arrangementet er 150kr for en for en dag og 250kr for to dager. Alle under 16 år er gratis. 

Løpet er også siste løpet i Dølacup og vi deler derfor ut premier for de tre beste i hver klasse gjennom tre løp på dette løpet. Link til Dølacup og Dølacupreglement her

Det er pr. nå 12.7.16 påmeldt 304 deltagere på Goldagsløpet 2016! Vi har utvide litt av depoet på dugnad nå før løpet, planlegge godt og forberede alle på at her må vi samarbeide for å få plass til alle. Blant annet så blir det håndhevet at busser o.l. størrelse må ha 3 biler foran bussen sin.

Tilleggsregeler for Goldagsløpet her

Link til elektronisk påmelding her (stengt)

Link til foreløpig startliste her

Les mer: Goldagsløpet 15-17 juli 2016

Klubbløp i bilcross og bakkeløp lørdag 12 september

Påmeldingen har åpnet! Påmeldingsfrisen er 10.9. (For spørsmål vedr påmelding kontakt Ingrid 99296766)

Link til påmeldingen her

Foreløbig deltakerliste her

Tilleggsregler her

Førermelding 1 her

Vi ønsker velkommen til klubbløp i bilcross og bakkeløp lørdag 12 september på Fuglehaugen Motorsenter! Løpet starter 9.30. GRATIS INNGANG FOR PUBLIKUM! 

Bilkomite 2015

Leder: Ingrid Haugo ( Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. ) 99296766

Steffen Strandos ( Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. ) 41174978

Camilla Evjen ( Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. ) 91147658

Simen Knaldre ( Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. ) 95497684

Marius Jonsen Sortebråten ( Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. ) 90130480

Pernille Christiene Pedersen ( Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. ) 47617010

Bilcrosstrening søndag 7 september

Det blir bilcrosstrening søndag 07/09 kl: 14.00-15.00. Treningsansvarlig: Ingrid Hugo, 99297766. Teknisk ansvarlig: Hans Marius Solbakken.  Treninga på mandag utgår, grunnet baneprepparering til klubbløpet.

Live resultater Damelandsfinalen 2014

Offisiell startliste         

Resultat: 1.omgang          Sammenlagt etter: 2.omgang          3.omgang          4.omgang         

Finaleoppsett          Resultat etter finaler

Kvalløp for junior og senior 14 juni 2014

Vel gjennomført løp i knallfint vær på Fuglehaugen Motorsenter. Det ble hjemmeseier i både åpen og junior klasse i dag! Gratulerer Ragnar Løstegård og Håvard Øynebråten med seier! Flere hallinger gjorde også jobben sin og er nå kvalifiert til Landsfinaler i sine klasser! Se resultatlister!

Resultat fra dagens løp:      Åpen          Damer          Junior

Goldagsløpet fyller 25 år 19 & 20 juli 2014

I år er det 25. gang Goldagsløpet blir arrangert og det må vi feire! Alle tidligere vinnere i alle klasser får gratis startavgift. Oversikt over alle vinnere opp igjennom tidene her

Løpet starter 08.00 lørdag og 11.00 søndag

Tilleggsregler her

For påmelding gå inn på linken til venstre på siden. Ved problemer eller spørsmål kontakt Guro på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller sms/ring 98639259 mellom 16-22. Sjekk at du har kommet på inn på lista ved å gå inn på foreløbig startliste her.

Vi håper DU vil være med på feiringen!

Les mer: Goldagsløpet fyller 25 år 19 & 20 juli 2014

Damelandsfinalen 2014

64 damer har sjekket inn fredag, de siste 6 kommer lørdag.

Vi gleder oss til Damelandsfinale og en fartsfylt dag på Fuglehaugen Motorsenter!

Løpet starter 09.00 med 4 omganger og finaler.

Velkommen!

For mer info, les mer

Les mer: Damelandsfinalen 2014

Klubbløp lørdag 14 september

Vi gratulerer Emil Spildrejorde som klubbmester i junior bilcross. Hege Jensvoll som klubbmester i damer bilcross og Geir-Ingar Mythe som klubbmester i åpen.

Vi har desverre ikke fått ut noen resultater på hjemmesiden. Dette kommer! (Alle resultatlistene ligger på facebook som bilder.)

Vi har eget album fra klubbløpet under denne linken på facebook. Bildene er tatt av Lisbeth Langehaugen

 

Resultater fra dagens løp!

To omganger er allerede fullført til klokka 10.40! Speaker lurer på om ikke vi skal invitere til formiddagsløp i stedet:)

Vi ble 62 til start. Offisisell startliste her

Resultater etter 2 omgang          Åpen          Junior

Kvalløp 10 august 2013!

To omganger er allerede fullført til klokka 10.40! Speaker lurer på om ikke vi skal invitere til formiddagsløp i stedet:)

Vi ble 62 til start. Offisisell startliste her

Resultater etter 2 omgang          Åpen          Junior

Eivind Foss Morken og Ola Rustberggard får selskap til Konsmo på Landsfinalen. Arne Storebraaten og Ragnar Løstegård har begge kjørt inn til 30 poeng og klar for A- finale! Resultat etter 3 omgang kommer når den er ferdig!

Resultat etter 3 omgang          Åpen          Junior          Heatoppsett finaler åpen

Kjetil Nymoen vant B finalen og er også klar for A finale og landsfinale!!!

RESULTAT         ÅPEN          JUNIOR

NMK Nedre Hallingdal stakk av med seieren i begge klasser i dag. Steffen Bjerknes i åpen og Bjørnar Endrerud i junior. Gratulerer!

Vi gleder oss også over Arne Storebraaten, Kjetil Nymoen og Ragnar Løstegård som alle var i A finale og er kvalifisert til Landsfinalen. Alle ønsker å ta turen. Da blir vi 5 fra klubben!

"Roe-rull endte godt - igjen" - Bilcross.no

Det går heldigvis bra med Olav Helge Roe etter nok en rundvelt på Goldagsløpet. På samme plass pådro han seg en ny hjernrystelse, slik han gjorde i 2012.

Se sak på bilcross.no

Bilcrossløp på Smådøl Motorsenter 2-4 aug 2013

NMK Nore & Uvdal arrrangerte den årlige Smådølfestivalen 2-4 august på Smådøl Motorsenter.
6 ivrige sjåfører fra NMK Gol hadde tatt turen over fjellet for en hel helg med bilcrosskjøring.
Løpet ble preget av mye dramatikk, hendelser og både opp og nedturer for de fleste fra NMK Gol.

Les mer: Bilcrossløp på Smådøl Motorsenter 2-4 aug 2013

Emil og Harald kjørte juniorlandsfinalen i bilcross på Melhus

Med tre andreplasser i innledende og 21poeng holdt det ikke til noen finale for Emil Spildrejordet. Harald Løstegård fikk to andreplasser og en fjerde plass. Gutta endte på 32 og 46 plass. www.nmkmelhus.no

Bra prestasjon fra begge to! 

Hoved Sponsorer

 

pers_hotell_2011

 

 T_engene_Stor_m_skygge


logo_turhus


skr_www


logo_vvs

 

 

 

Kontakt NMK Gol

Postadresse:

NMK Gol
Postboks 129
3551 Gol
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Styremedlemmer

Har du problemer med å se undermenyene på siden klikk
på logoen under for å oppgradere nettleseren din.

internet_explorer_logo

Besøksteller siden 2011

001340855
I dag
I går
Denne uken
Forrige uke
Denne måneden
forrige måned
Alle dager
79
1179
5182
1183741
31065
23682
1340855

Din ip : 54.81.82.181
Tid : 22-07-2017 00:45:24